Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa w pół godz.smaczna,lekka i pachnąca wiosną.Serdecznie polecam:)
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 425
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 57
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85655
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 425
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 57
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85655
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
W ogórkach obciąć końce z dwóch stron,pokroić wraz z łupką w talarki. Wrzucić na patelnię z rozpuszczonym masłem i smażyć. Dodać pokrojone ząbki czosnku oraz obrane z nasionek i pokrojone papryczki. Wszystko podsmażać około 8min. Do garnka dać liście laurowe,ziela ,wodę ,wrzucić podsmażone ogórki,pokrojoną w kostkę cukinię i gotować około 7min.
Wsypać makaron,gotować całość kilka min.Dodać szparagi pokrojone w 1 cm paski,koperek ,doprawić do smaku i pogotować 8 min. Zahartowaną śmietanę wlać do zupy, oraz śmietankę jej nie musi się hartować. Zagotować i doprawić jeszcze gdy jest taka potrzeba
Smacznego życzę!