Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostania zupa szczawiowa w sezonie.
tarka o małym oczku
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 210
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 210
Składniki
Obrane i pokrojone ziemniaki gotuje się w bulionie. Gdy będą już miękkie dodaje się posiekany szczaw. Cztery żółtka ściera się na drobnym oczku na tarce. Wystarczy rozrobić je chochlą zupy i dodać do całości. Jeszcze ostatnie doprawienie solą. Gotowe.
Smacznego :)