Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 14
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 59
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 14
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 59
Składniki
Mięso zagotowac w osolonej wodzie (2,5 l), zebrac pianę. Dodac marchew, seler, pietruszkę, cebulę, przyprawy, gotowac do miękkości. Na koniec dodac szczaw, zagotowac. Wywar zabielic śmietaną. Podawac z jajkiem ugotowanym na twardo, ziemniakami. Smacznego.