Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Wędlinę pokrój w drobne paseczki i razem z pokrojoną cebulą i posiekanym czosnkiem przysmaż na maśle lub oleju. Zalej wywarem i dodaj serki topione (najlepiej jest je wcześniej rozrobić w niewielkiej ilości ciepłego wywaru). Chwilę gotuj i przypraw do smaku. Podaj w miseczkach z dużą ilością grzanek. Jeżeli zamiast wywaru użyjesz wody, to możesz dodać kostki rosołowe. Zupa ta to doskonały pomysł na szybkie, tanie i pożywne danie.