Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i prosta w przyrządzeniu. Smakuje wyśmienicie z wszelkiego rodzaju zielonymi warzywami. Polecam!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Pory oczyść, pokrój w talarki. Zeszklij na maśle. Zalej bulionem, gotuj 10 minut. Następnie dodaj starty żółty ser, śmietankę, oraz pokrojony serek topiony. Całość zmiksuj na gładko. Ponownie zagotuj. Zupę dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Chleb pokrój w drobną kosteczkę. Zrumień na oleju. Grzankami posyp zupę.