Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa selerowa z krewetkami"
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1634
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 90
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 121
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 81
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1634
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 90
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 121
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 81
Składniki
Warzywa umyj, obierz i potnij na małe kawałki. Usmaż je na rozgrzanym oleju, a następnie zalej bulionem i gotuj około 30 minut.
Bułkę namocz w ciepłej wodzie, aby zmiękła. Umytą rybę pokrój w kostkę i zmiksuj z bułką oraz ugotowanymi krewetkami (4 odłóż na później). Dodaj jajko oraz chrzan. Dopraw masę solą oraz pieprzem i wymieszaj.
Uformuj małe kotlety i usmaż je na rozgrzanym oleju.
Zupę zmiksuj ze śmietaną i rozlej na talerze. Do każdej porcji włóż po 1 krewetce i podawaj z kotlecikami rybnymi.Źródło: Telemax