Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa rybna z głów flądry"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 14
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 14
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Składniki
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Pankiewicz z Gowina</strong>
Głowy fląder (bez oczu) zalej półtora litra wody. Zagotuj, zdejmij szumy. Dodaj pokrojone warzywa (bez cebuli), liście selera i pora, przyprawy, posyp solą. Gotuj 20 minut. Wyjmij głowy i zieleninę.
Cebulę posiekaj, zeszklij na maśle. Dodaj do zupy. Wlej zaharto waną zupą śmietanę, zagotuj. Przypraw, posyp posiekaną natką.
czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie