Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 62
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 62
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Składniki
Rybę pokrój w kostkę, dopraw do smaku i skrop sokiem z cytryny. Ziemniaki umyj, obierz i posiekaj w dro bną kostkę. Boczek potnij w cienkie paski, a cebulę poszatkuj.
Na patelnię wrzuć masło, a następnie zeszklij na nim cebulę. Dodaj boczek i przesmaż.
Zalej wszystkie wodą i mlekiem. Dorzuć ziemniaki, dopraw jeszcze pieprzem i tymiankiem.
Gdy ziemniaki będą już miękkie, dodaj kos tkę rybną i zasmażkę.Źródło: Telemax