Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczek jeszcze dłuuuuugo pozostaje w ustach mniam :)))
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2142
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 221
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20994
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2142
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 221
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20994
Składniki
Wodę (ok 2-2,5 litra)zagotować z kostka rosołową pieczarki pokroić w plasterki, smażyć na patelni następnie przekładamy do garnka z wodą. Mięso umyć i zmielić, smażyć następnie przełożyć do zupy i gotować. Gdy nam się to zagotuje dodajemy por pokrojony w plasterki również zieloną część. Wszystko razem gotować pod koniec dodać serki, zioła prowansalskie i doprawić do smaku. Smacznego