Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco inna niż tradycyjna pomidorówka. Bardzo smaczna, gęsta i pożywna. Nie trzeba jej zabielać. No, chyba, że ktoś bardzo chce.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie. Warzywa umyć, pokroić i w garnku poddusić na oleju. Gdy zmiękną dolać 2,5-3 litra wody. Dodać koncentrat pomidorowy i przyprawy. Gotować 15-20 minut. Po ugotowaniu wyjąć kulki ziela angielskiego i listki laurowe. Warzywa zblendować - niezbyt dokładnie. Do zupy dodać ugotowana kaszę jaglaną. Można podawać.