Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną zupę pieczarkową z makaronem oraz śmietaną. Zupa bardzo pożywna i sycąca, prosta w przygotowaniu.
garnek, patelnia , nóż,
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 77
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 104
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 629
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 77
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 104
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 629
Składniki
Pieczarki obrać, oczyścić, pokrajać w półplasterki, usmażyć razem z obraną pokrojoną cebulką. Usmażone pieczarki zalać ugotowanym wcześniej bulionem i gotować na małym ogniu pod przykryciem około 15 - 20 minut. Następnie połączyć ze śmietaną wymieszaną z niewielką ilością gorącej zupy oraz z dodatkiem mąki, chwile pogotować dodać marchewkę. Doprawić do smaku. Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki( może być suszona). Gotową, gorącą zupą zalać ugotowany rozłożony na talerzu makaron u mnie świderki.