Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa pieczarkowa z grzankami"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Kości zalej zimną wodą, posól, gotuj 30 minut. Dodaj mięso drobiowe. Kiedy będzie miękkie, przecedź wywar.
Cebulę posiekaj, zeszklij, uduś z nią pieczarki. Marchewki i pietruszkę pokrój, ugotuj w wywarze. Dodaj podduszone pieczarki. Dopraw, wlej śmietanę, posyp koperkiem i grzankami z bułki.Źródło: Chwila dla Ciebie