Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Oryginalna zupa"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 200
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 200
Składniki
*Do gotujacego sie wywaru dodajemy starta na tarce marchew, pokrojone w kostke ziemniaki i zabek czosnku. *Gdy ziemniaki beda miekkie, wyjmujemy czosnek i dodajemy starte na tarce ogorki. *Gotujemy przez 15 min. *Zdejmujemy z ognia, doprawiamy i zabielamy majonezem dla lepszego smaku. *Przed podaniem posypujemy koperkiem.