Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa na lato z młodych warzyw"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 94
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 288
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 94
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 288
Składniki
Marchew, ziemniaki i seler obierz i pokrój w kostkę. Fasolkę szparagową umyj i przetnij na pół.
Umieść warzywa w garnku z wodą. Dodaj przepłukany groszek i ciecierzycę.
Całość doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj do miękkości składników. Wtedy połącz śmietanę z odrobiną wywaru i dolej do garnka.
Gotową zupę dopraw solą oraz pieprzem, wymieszaj i rozlej do talerzy. Każdą porcję posyp natką pietruszki.
<strong>Przepis nadesłała: Kinga Marciniak-Łyda</strong>Źródło: Kurier TV