Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa musztardowa"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Składniki
Zalej kości wodą, dodaj przyprawy, kostkę rosołową i ugotuj wywar. Pokrój boczek z cebulką i podsmaż. Dodaj pokrojone ziemniaki, marchewkę. Smaż chwilę. Włóż do wywaru. Dodaj czosnek, musztardę. Ugotuj.
Zrób zasmażkę z mąki i smalcu. Rozprowadź wodą, wlej do zupy. Zagotuj, jeszcze raz przypraw.
czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 1,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie