Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LEKKA ZUPA IDEALNA NA LETNIE UPAŁY
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 972
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 972
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Składniki
MARCHEWKĘ OBIERZ.OPŁUCZ,POKRÓJ W KOSTKĘ.CEBULĘ OBIERZ,POSIEKAJ,PRZYSMAŻ NA MAŚLE
MARCHEWKĘ I CEBULĘ PRZEŁÓŻ DO GARNKA,ZALEJ GORĄCYM BULIONEM,DODAJ SÓL,CUKIER.GOTUJ NA MAŁYM OGNIU OKOŁO 25 MINUT,DO MOMENTU ,AŻ WSZYSTKIE SKŁADNIKI BEDĄ MIĘKKIE
CAŁOŚĆ ZMIKSUJ.DODAJ KONCENTRATPOMIDOROWY,WYMIESZAJ,ZAGOTUJ.
W OSOBNYM GARNKU UGOTUJ WORECZEK RYŻU.
ZUPĘ DOPRAW JEŚLI JEST TAKA POTRZEBA.ZABIEL ŚMIETANĄ.PODAWAJ Z RYŻEM,MOŻNA POSYPAĆ KOPERKIEM.