Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa krem ze śmietaną"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Składniki
Szczypiorek posiekaj. Masło stop w rondlu, zeszklij szczypiorek. Dodaj mąkę, wymieszaj. Wlej rosół i śmietanę, gotuj 10-15 minut na małym ogniu. Wsyp pokruszony ser pleśniowy, gotuj kilka minut, aż się stopi. Zupę przypraw solą i pieprzem, ew. zmiksuj.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,80 złŹródło: Chwila dla Ciebie