Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z zielonego groszku jest źródłem wielu witamin. Z dodatkiem kleksu z bitej śmietany powinna zasmakować nawet niedowiarkom. :)
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5207
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 632
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 191
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5207
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 632
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 191
Składniki
1. Ugotować jajka na twardo. 2. Zagotować bulion, po czym wsypać do niego groszek. Gotować ok 15 min. 3. Ubić śmietanę na sztywno i schować do lodówki. 4. Natkę umyć, osuszyć, odkroić gałązki, posiekać listki. 5. Gałązki wrzucić do zupy i zblendować ją na krem. 6. Jajka obrać, przekroić na pół. Wydłubać łyżeczka żółtka. Białka pokroić w kostkę. 7. Białka, natkę oraz połowę śmietanki dodać do zupy. Przecisnąć żółtka przez praskę i dodać do zupy. Wymieszać. Smacznego! :)