Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miał być tylko krem z serków topionych a wyszła zupa krem z serków, pieczarek, z makaronem i grzankami;)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Oczyszczone pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na maśle. Rosół podgrzać, odlać 1szkl. Do rosołu dodać pieczarki razem z tłuszczem. Serki topione rozmieszać w szklance ciepłego bulionu. Wlać je do rosołu z pieczarkami. Chwilę pogotować i od czasu do czasu mieszać aby nie było grudek po serkach. W razie potrzeby gdyby zupa była zbyt wodnista można ją zagęścić śmietaną i mąką. Zupę doprawić do smaku solą, pieprzem i innymi ulubionymi przyprawami;)
Zupę podawać z makaronem, grzankami i szczypiorkiem. Smacznego:)