Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa krem z papryki"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 120
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 120
Składniki
Papryki oczyścić z gniazd nasiennych, umyć i pokroić. Cebule, czosnek i papryczkę chili posiekać. 2 W garnku na lekko rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, czosnek i chili, dodać paprykę i smażyć 2-3 minuty. Zalać bulionem i gotować 15 minut. Zmiksować i ponownie zagotować. 3 Dodać do zupy śmietanę. Po 2-3 minutach zestawić z ognia. Udekorować gałązkami świeżego rozmarynu. Zupę podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.Źródło: Twoje Imperium