Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień w kuchni, zdrowie z ogródka:)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 164
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 896
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 164
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 896
Składniki
Podsmażyć chwilę na oleju pokrojoną w kostkę cebulę i pokrojoną w kostkę dynię, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Po 10 minutach dolać 1 litr wody, wrzucić pokrojoną w kostkę marchew i kostkę rosołową. Po 15 minutach gotowania zmiksować blenderem zawartość. Wsypać gotową zacierkę lub wykonać samemu z jajka i mąki. Gotować jeszcze ok. 10 minut.
Wylać do miseczki, udekorować kleksem śmietanki 30%. Wyśmienite danie...