Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa zupa krem z białych warzyw, można podawać ją z grzankami lub bagietką, doskonale rozgrzewa.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 45
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 93
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 323
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 45
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 93
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 323
Składniki
W garnku rozgrzej masło dodaj pokrojoną cebulę i czosnek, pora chwilę podsmaż, dodaj pokrojoną pietruszkę, selera, ziemniaki oraz kalafiora zalej wodą lub bulionem i gotuj około 15 minut, następnie dodaj odsączoną fasolkę z puszki, zagotuj .Dopraw do smaku solą i pieprzem oraz imbirem i gałką muszkatołową.
Dodaj śmietanę i zmiksuj zupę blenderem. Wierzch możesz polać odrobiną oliwy z oliwek. Zupę podajemy z grzankami lub bagietką.