Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i pożywna zupa ,którą można wzbogacić drobno pokrojonymi kabanoskami lub groszkiem ptysiowym , kleksem śmietany.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Składniki
Do garnka wlać wodę . Warzywa obrać pokroić w grubszą kostkę.Bataty również pokroić w kostkę.
Wszystkie warzywa wrzucić do garnka doprawić solą ,dodać liść laurowy ,ziele angielskie,rozmaryn, oregano ,gotować 25 min.
Ugotowany wywar zblendować .Zagotować doprawić chili ,papryką,chwilę pogotować.
Kabanosy pokroić na drobno.Nalać zupę do talerza dodać kleksa ze śmietany ,kabanosy ,ile kto lubi ,można również groszek ptysiowy.Smacznego!!!