Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na wykorzystanie warzyw ,dyni i cukini. Krem wyszedł bardzo syty i smaczny.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 97
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 289
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 97
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 289
Składniki
Pokrojonego pora w talarki zeszklić na maśle,dodac pokrojony drobno czosnek , imbir i chwilę zasmażyć. Przełożyć do garnka w którym będzie gotowany krem. Warzywa pokroic na mniejsze części,cukinię wraz z łupką ,dynię obrac. Zalać wodą lub bulionem ,ja daję wodę bo wolę dania lekkie ... Gotować pół godz.Po tym czasie zblendować ,jeśli krem jest za gęsty dolać wody. Na końcu zabielić śmietaną 18% 3 łyżki ,posolić i popieprzyc,zagotowac. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym
Smacznego życzę!