Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i smaczna zupa na obiad.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 149
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 189
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 149
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 189
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę razem z cebulą i boczkiem. Boczek zrumienić na oleju z dodatkiem kminku i zmiażdżonym czosnkiem. Dodać ziemniaki, zalać bulionem, doprawić do smaku i gotować do miękkości. Mleko rozbełtać z żółtkami, mąką, zaciągnąć zupę i chwilę podgotować.