Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimowe, zimne dni najlepsza jest rozgrzewająca zupa kapuśniak. Zupę możemy przygotować nie tylko z kapusty kiszonej. Kapusty białej również jest smaczna i pożywna.
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 38
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1854
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1771
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 38
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1854
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 399
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1771
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym maśle w garnku. 2. Boczek kroję w kostkę dodaję do warzyw. 3. Następnie dodaję drobno poszatkowaną kapustę, koncentrat pomidorowy, kostki bulionowe, ocet, podlewam wodą, wsypuję obie papryki, kminek, sól i gotuję około 30 minut. 4. Na koniec zupę zagęszczam śmietaną rozrobioną ze skrobią ziemniaczaną, dwie minuty gotuję. 5. Zupa gotowa. 6. Smacznego.