Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja kalafiorowej, szybka w przygotowaniu i pozywa:)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Do wrzącego bulionu wrzucamy warzywa pokrojone w kosteczkę i podzielonego na małe różyczki kalafiora.Gdy warzywa się ugotują wrzucamy serki topione i wlewamy śmietankę.Można dosoloć solą lub dodać maggi jak kto woli.
Smacznego