Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
mieso myjemy i oczyszczamy wrzucamy do garnka z woda i troszke soli.Czekamy az zbiora sie szumy i wybieramy calosc.Gdy szumy zostana zebrane wrzucamy ziele ang.liscie laurowe, pieprz ziarnisty, pore wczesniej umyta.Ziemniaki obieramy i kroimy w kostke.Nastepnie pore wyciagamy i wrzucamy mieszanke jarzynowa, ziemniaki w kostke i przyprawy do smaku.Po zagotowaniu sie zupy dodajemy smietane przy podawaniu.Smacznego!!!