Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa jarzynowa z duża ilością warzyw. Lekka, zdrowa i bardzo sycąca. Polecam wypróbowanie przepisu.
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 41
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7199
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 41
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7199
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy i obieramy. Ziemniaki, marchew, seler, szparagi, por kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Do garnka wlewamy wodę, wrzucamy liście laurowe i ziele angielskie.
Jak zacznie woda się gotować, dodajemy podsmażone warzywa, gotujemy na najmniejszym ogniu około 20-25 minut. Pozostałe warzywa kroimy w paski. Dorzucamy do garnka. Gotujemy, aż warzywa będą miękkie. Na koniec przyprawiamy do smaku. Smacznego ;)