Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa imbirowa z mięsem"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 196
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 148
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 196
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 148
Składniki
Mięso wymieszaj z sosem sojowym i cukrem, odstaw na 30 min. Imbir, szczypiorek i cebulę posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż imbir, szczypiorek i cebulę.
Kostki bulionowe rozpuść w półtora litra wrzątku. Dodaj mięso, gotuj na małym ogniu 15 min.
Dodaj cebulę z dodatkami. Białka roztrzep, okrężnym ruchem wlej do zupy, mieszając. Przypraw pieprzem.
Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie