Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 46
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7204
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 46
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7204
Składniki
Obierz cebulę, posiekaj, zeszklij na oleju.
Pokrój w kostkę mięso i dodaj do cebuli.
Smaż. Oprósz papryką i zasmaż.
Podlej bulionem. Gotuj.
Obierz ziemniaki i pokrój w kostkę.
Umyj paprykę, usuń nasiona i pokrój ją w kostkę.
Do mięsa dodaj pokrojone ziemniaki i paprykę.
Pomidory wyparz i zdejmij z nich skórkę.
Pomidory pokrój w kostkę i dodaj do zupy.
Duś 15 minut.
Dopraw solą i pieprzem.