Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa grzybowa zabielana śmietaną"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 212
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8945
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 146
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 294
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 212
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8945
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 146
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 294
Składniki
Grzyby oczyść, szybko opłucz, potnij na kawałeczki. Cebulę obierz, posiekaj, zeszklij na maśle. Marchewkę, pietruszkę i seler obierz, drobno zetrzyj. Dodaj do cebuli. Smaż razem jeszcze chwilę. Dołóż grzyby oraz przyprawy. Zalej bulionem. Gotuj około 30 minut.
Śmietanę dokładnie wymieszaj z mąką. Wlej do zupy pod koniec gotowania. Ponownie przypraw do smaku solą oraz pieprzem. Gotową zupę rozlej do talerzy. Posyp posiekaną natką. Podawaj z kawałkiem chrupiącej bagietki.Źródło: Tina