Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka w przygotowaniu zupka.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 80
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 141
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 80
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 141
Składniki
Ziemniaki i marchewkę obrać i pokroić,zalać litrem wody,dodać kostkę bulionową i gotować do miękkości.Grzyby oczyścić,pokroić w paski i ugotować.Cebulę drobno posiekać,poddusić na maśle.Dodać do niej grzyby i jeszcze chwilę dusić.Połączyć z wywarem z warzyw.Doprawić kolendrą,solą i pieprzem.Zupę zabielić śmietaną.Można ją podawać z grzankami.
Smacznego!