Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam gołąbki ale wymagają dużego nakładu pracy, ta zupa bardzo przypomina w smaku gołąbki i robi się ją bardzo szybko
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 27
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 83
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 88
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 73
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 27
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 83
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 88
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 73
Składniki
1. kapustę poszatkować, marchew i selera zetrzeć na tarce, cebulę posiekać, 2. rozgrzać 2 łyżki oleju, podsmażyć mięso, dodać warzywa, smażyć chwilę, dodać kapustę, zalać 1 l gorącej wody, dodać liść laurowy, 2 łyżki sosu sojowego, gotować na małym ogniu, gdy kapusta zmięknie dodać ryż, pomidory krojone i koncentrat pomidorowy, posolić do smaku, gotować na małym ogniu, w razie potrzeby dolać gorącej wody ale zupa powinna być dość gęsta, doprawić do smaku sola i pieprzem, można posypać posiekana natka, smacznego