Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa fasolowa z pastą tymiankową"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 149
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 189
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 149
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 189
Składniki
Zioła opłucz, osusz. Zmiksuj na gładko z migdałami, parmezanem i oliwą. Pastę przypraw solą oraz pieprzem. Ziemniaki obierz, strączki fasolki oczyść. Przygotowane warzywa pokrój na kawałeczki. Fasolę z puszki osącz na sitku.
Ziemniaki włóż do garnka, zalej bulionem. Poczekaj, aż całość zawrze, po czym zmniejsz płomień i gotuj 15 minut. W połowie czasu gotowania dodaj zieloną fasolkę.
Kiedy ziemniaki i fasolka będą już prawie miękkie, do zupy dodaj połówki pomidorków i białą fasolę. Przypraw solą i pieprzem. Zupę rozlej do talerzy. Podawaj z przygotowaną pastą. Udekoruj wg uznania.Źródło: Naj