Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa fasolowa z muszelkami"
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 120
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14400
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 81
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 224
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 268
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 120
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14400
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 81
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 224
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 268
Składniki
4 porcje • : 20 min • gotowanie: 20 min • 358 kcal/porcja • 5 zł/porcja
Rozgrzej oliwę na patelni. Podsmaż cebulę i bekon przez 2-3 minuty. Dodaj seler, marchewkę i czosnek, smaż kolejne 2-3 minuty.
Do garnka z bulionem dodaj warzywa i pomidory, zagotuj. Dopraw do smaku.Dodaj makaron, gotuj 6-8 minut.
Dodaj fasolę i cukinię. Gotuj 3-4 minuty. Posyp listkami bazylii. Podawaj z bagietką, opieczoną i posmarowaną masłem.Źródło: Olivia