Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienno zimowa zupa, rozgrzewająca, syta. Prosta w przygotowaniu, ale bardzo smaczna.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 36
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 75
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1067
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 156
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 36
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 75
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1067
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 156
Składniki
Fasole opłukać i zalać wodą na około 12 godzin. Po namoczeniu zmienić wodę i gotować około 1 godziny w osolonej wodzie do uzyskania miękkości. W czasie gotowania fasoli, cebulę posiekać i zeszklić na oleju. Kiełbasę pokroić w kostkę, dodać do cebuli i podsmażyć. Kiedy fasola będzie miękka, cebulę i kiełbasę przełożyć do garnka z fasolą. Dodać pokrojonego drobno pomidora oraz zioła i przyprawy. Całość wymieszać i gotować chwilę na małym ogniu.