Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, prosta i rozgrzewająca zupa z dyni, która dzięki różnym dodatkom będzie smakować inaczej, a podana z grzankami smakuje wybornie.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 91
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2086
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 91
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2086
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Składniki
Dynię obrać ze skóry, usunąć pestki, następnie pokroić na kawałki. Ziemniaki obrać opłukać, pokroić w większą w kostkę. Cebulę po obraniu również pokroić w kostkę. Marchewkę obrać i pokroić w plastry. Do garnka włożyć przygotowane warzywa, dolać około 2 litrów wody, posolić i gotować około pół godziny. Pod koniec gotowania dodać obrany, pokrojony imbir oraz szklankę rosołu, zmiksować na papkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z grzankami.