Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6539
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 149
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 324
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6539
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 149
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 324
Składniki
Wykonanie: Miąższ z dyni pokroić i podsmażyć na maśle z pokrojoną cebulą. Dodać obrane pokrojone ziemniaki, zalać odpowiednią ilością wody, dodać przyprawy i ugotować do miękkości. Następnie zupę połączyć z przecierem pomidorowym, groszkiem i gotować jeszcze przez 5 minut. Rozlać na talerze, posypać szczypiorkiem i ewentualnie zaciągnąć śmietaną.