Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 147
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 190
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 147
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 190
Składniki
1. ciecierzyce wyplukac, zalac zimna woda, odstawic na kilka godz, gotowac w tej samej wodzie, dodac pokrojona cebule, czosnek i marchew, wlac lyzke oleju, gdy ciecierzyca zmieknie posolic i dodac soczewice (soczewica szybko sie rozgotuje i zagesci zupe), dodac pokrojona w kostke papryke czerwona i przyprawy, gotowac jeszcze pare minut, posypac natka smacznego