Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, pożywne, szybkie i smaczne
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 197
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 197
Składniki
Cebulę drobno posiekać i podsmażyć na maśle. Zalać wodą. .Gotować. ok.3.min. .Wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki.Dodać kostkę bulionową. Gdy ziemniaki będą prawie ugotowane, zrobić lane ciasto (jajko +woda). Wlewać ciasto do gotującej zupy (jednocześnie mieszając-będą cienkie i długie). Dodać posiekany czosnek. Przyprawić pieprzem, solą lub vegetą .
Jeśli mamy trochę mięsa z rosołu (i trochę rosołu ale niekoniecznie)) to dodając do zupy otrzymamy potrawę dwa w jednym.