Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bomba witaminowa :)) tym razem zrobiłam z grzankami i z groszkiem ptysiowym, jednak z grzankami lepiej mi smakowała :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
cebulę obrać i pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać masło i smażyć cebulę.Do gorące rosołu dodać cebulę, czosnek, przyprawić do smaku i gotować. Zupę zmiksować blenderem. Do miseczek dać grzanki lub groszek ptysiowy, zalać zupą, posypać startym żółtym serem i chwilę zapiekać w piekarniku aż ser się roztopi. Smacznego