Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 270
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 418
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 270
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 418
Składniki
Z porcji rosołowej, włoszyzny i przypraw lub kostek rosołowych ugotowac wywar.
Cebulę pokroic w kostkę, zeszklic na maśle..
Do cebuli dodac 3 łyżki mąki, zrumienic, dodac do wywaru. Gotowac.
Czerstwą bułkę lub chleb bez skórki, pokroic w kostkę. Zezłocic na maśle.
Grzanki zalac zupą, posypac startym serem. Smacznego.