Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa cebulowa"
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 13
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 57
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 13
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 57
Składniki
Cebule obierz, pokrój w drobną kostkę. Masło stop w rondlu, włóż cebule, zeszklij. Wlej wywar drobiowy, gotuj ok. 30 minut na małym ogniu pod przykryciem. Zupę zabiel śmietaną, przypraw do smaku solą i pieprzem.
<strong>Czas przygotowania: 35 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 0,90 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie