Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zupka na rozgrzewkę:)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
W wodzie gotujemy 2 kostki rosołowe (wg ilości na opakowaniu). Gdy bulion jest już gotowy, dodajemy podzielone na kwiatki brokuły i gotujemy na małym ogniu. Gdy brokuły są miękkie, zaciągamy śmietanką, doprawiamy wg uznania.
To szybka i łatwa zupka, a brokuły są tak pyszne, że samą swoją obecnością nadają zupce wykwintności:)