Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Azjatycka zupa gotowa w kilka minut. Jako dodatków można użyć dowolnego makaronu (jajeczny, ryżowy, sojowy), ulubionych warzyw, grzybów, tofu, jajek, pieczonego lub gotowanego mięsa. Za każdym razem inna, za każdym razem pyszna....
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1529
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1529
Składniki
W rondelku wymieszać masło orzechowe, sos sojowy, pastę miso, ocet ryżowy i chili. Wlać bulion i mleko kokosowe, doprowadzić do wrzenia.
Do misek rozłożyć porcje wybranego makaronu, zalać wrzącą zupą, na wierzchu ułożyć dowolne dodatki.