Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niskokaloryczna, niedroga zupka
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Składniki
cebule obieramy, kroimy w talarki, wrzucamy do garnka dodajemy masło i dusimy pod przykryciem 5 min, kolejno dolewamy wody tak aby zakryło cebulę (ok 2 cm więcej), dodajemy liść laurowy, musztardę, pieprz kotkę rosołową lub vegettę (jeżeli ktos nie uznaję tych przypraw ze względu na skład, można dodać swoją mieszankę ziół) i gotować około 30 min az cebula zmięknie