Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7140
Polecam.
Odsłon: 1627
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7140
Polecam.
Odsłon: 1627
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Składniki
Na oleju podsmazam cebule z czosnkiem, dodaje pokrojone w kostke i obrane cukinie z papryka. Jak juz jest wszystko miekkie, wlewam wode, wrzucam ziemniaki i zielona pietrusze. Jak ktos lubi to ja dodalam tez 1 zielona papryczke chilli. Wszystko razem gotuje, doprawiam wg uznania i na koncu blenduje, zageszczam smietana i podaje z grzankami czosnkowymi. Smacznego