Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie lubicie marnować jedzenia? Zastanawiacie się, jak wykorzystać czerstwy chleb w kuchni? Przygotujcie smaczną i sycącą śląską zupę. Kilka minut roboty i obiad gotowy.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 297
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 513
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 297
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 513
Składniki
Wszystkie składniki umieścić w głębokim talerzu lub misce i zalać wrzątkiem. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Talerz udekorować posiekaną natką pietruszki i koperkiem.