Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,gesta ,sycaca zupa w sam raz na zimowe popoludnia i wieczory:)
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 39
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 24
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 746
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 162
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 39
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 24
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 746
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 162
Składniki
W duzym garnku rumienimy mieso mielone,odlewamy z niego h20.Dodajemy cebule,starte na grubej tarce marchewki,pokrojony drobno seler i pomidory.Dusimy az skladniki beda miekkie.Dodajemy fasole,rosol wolowy,przyprawy,hot sauce,sos do spaghetti i makaron.Gotujemy wszystko do miekkosci makaronu.Do zupy mozna dodac h2o np.1 szklanke . Obowiazkowo ser na wierzch.